пʼятниця, 4 грудня 2009 р.

Непідтримка Тимошенко на виборах-лукавість Путіна



В програмі Розмова з Володимиром Путіном, відповідаючи на запитання: чому ви підтримуєте Тимошенко на виборах Президента, Путін уникнув розкриття "чому" і заперечив існування такої.

Красивий вид справді добре зробленої програми живого телемосту з країною і решта гарних питань, підпортила трішки брехня про Тимошенко. Росіяни пробачать цю слабість Прем'єр-міністру, бо як виявилось він багато зроби для них.

На фоні нашого Президента, який декілька днів назад похвалявся коровою, в'єтнамськими свинями і качками, яких розводить, виступ Російського Прем'єра виглядаю переможно. Поки Ющенко нагло бреше про виконання 10 кроків і не задає собі питання чому тоді у нього немає прихильників, Путін звітував і показав Автоваз, Камаз, Пікалево, Магнітгорськ, Авіазаводи, Кузбас, відновлення Саяно-Шушенської ГЕС-місця де він вирішував проблеми власною присутністю.

В Росії є Держава і це очевидно. Там керівництво держави в кризу не каталось по безглуздим закордонним візитам і свиноферма, а не боячись відвідувало заводи, яким загрожувало закриття.

Усе б нічого в таких успіхах Росії, якби не економічна окупація України. Нема нам чого дуже радіти за Росію. Газова данина-це те завдяки чому безперешкодно і за рахунок українських ресурсів твориться енергетичний бюджет Російської Федерації.

Забезпечує цей процес для Кремля сьогодні уже не Янукович, а Тимошенко. Словесно Путін скільки завгодно може відмовлятись від підтримки її як кандидата в Президенти, але показна співпраця з комфортним українським прем'єром свідчить про інше.

Більше по темі...

Немає коментарів:

Дописати коментар