вівторок, 8 грудня 2009 р.

Не задане запитання Президентові під час виступу на Свободі Слова(ISTV)

Текст, що відправлявся електронним повідомлень вказаної на сайті програми формою. Ведучий Куликов не задав нічийого подібного питання звичайного глядача.


В програмі Свобода Слова тверде укріпилась схема, коли запрошуючи в гості політика більшість запитань ставлять йому начебто експерти і політологи, але насправді радники і працюючі на партію цього політики. Усім комфортно, приходьте ще.

Атакуємо з тилу:

Президентові України

"Неприємне питання"

Віктор Андрійович, у мене запитання до вас, як до колишньої надії Майдану.

Ви багато обіцяли, але люди побачили тільки шокуючу агітку: "Звіт про виконання 10 кроків"

У ній ви стверджуєте, що створили 4 мільйони робочих місць з 2005 року. Ви розумієте, що додавши цю цифру до існуючих робочих місць на той час,- безробіття не було б проблемою. Ви не вмієте рахувати?

Згідно Держкомстату 56,7 % зайнятого населення в 2004 році від 47,6 мільйона становить 27 мільйонів. Отож зараз згідно ваших запевнень повинно бути на 4-и мільйона більше-31 мільйон робочих місць. Проте по даним того ж Держкомстату зайнятих на 2008 рік є ті самі 27,2 мільйона, що отримуються з 59,3 % зайнятих від зменшеного згідно ті є ж служби статисти населення до 46 мільйонів.

Ви йдете на переможця серед найбільш нагліших брехунів? Чи може складніше-ви відволікаєте увагу критики, де люди, наче б'ють лежачого, оцінюючи ваші позиції, а інші кандидати в цей час проскакують без серйозної критичної оцінки?

Адже зрозуміло по прикладу робочих місць, що навіть без цифр держкомстату ніяких нових мільйонів робочих не могло створитись без збудованих нових заводів, підприємств і подібного. Чого за роки вашого правління не було і чому ви й сам свідок.

Детальніше по темі…

Немає коментарів:

Дописати коментар