неділя, 1 листопада 2009 р.

Занамивир в складі Реленза( Реленца) та Озелтамивир в складі Таміфлю-офіційні ліки ВОЗ

Ще з 16 жовтня на офіційному сайті Всесвітньої Організації Здоровя(ВОЗ) була доступною уся необхідна інформація про поширюваний у нас як епідемію вірус грипу

Влада і усі політики-кандидати замовчували факт існування ліків, якими я переконаний усі вони скористались. Вони раділи можливості отримати кошти від фармацевтів на свою рекламу або просто перебувають в зговорі та ненависті до Західної України-іншого поясннення не знаходжу.

Міністерство Охорони Здоровя України й сьогодні прямо не підтверджує причини смерті від пневмонії як наслідку вірусу свиячого грипу( A N1H1). Натомісь повним ходом йде реклама будь-яких протигрипозних препаратів по телебаченню. Загиблих від пневмонії цинічно обявили самогубцями і МОЗ не збирається робити серйозної різниці між епідемією свинячого і звичайного грипу.

Насправді згідно офіційного матеріалу з сайту ВОЗ:

//Клиническая картина, отличная от сезонного гриппа

Участники совещания, которые вели таких пациентов, согласились с тем, что клиническая картина в тяжелых случаях заболевания разительно отличается от клинической картины, наблюдаемой во время эпидемий сезонного гриппа. Известно, что люди с определенными состояниями здоровья, включая беременность, подвергаются повышенному риску, однако многие тяжелые случаи заболевания происходят среди ранее здоровых молодых людей. Факторы, повышающие риск развития тяжелой болезни у таких пациентов, на сегодняшний день непонятны, несмотря на проводимые научные исследования.

В тяжелых случаях заболевания ухудшение состояния пациентов происходит обычно через 3-5 дней после появления симптомов заболевания. Ухудшение состояния идет быстрыми темпами - у многих пациентов в течение 24 часов развивается дыхательная недостаточность, требующая их немедленного помещения в палату интенсивной терапии. Большинству госпитализированных пациентов требуется немедленная респираторная поддержка с механической вентиляцией. //

Тобто категорії вагітних і молодих загиблих від пневмонії та її протікання в Україні усім свідчать що саме від свиннячого грипу вони загинули. І про ніяке неправильне самолікування не може йтись, крім як при спробах уникнути відповідальності.

З самого початку-16 жовтня влада мала забезпечити лікарні препаратами з занамивиром і озелтамивиром. Померлі мали б шанс на життя. Але Києву наплювати на Західну Україну. Замісь рятувати людей-чекали поки одні повмирають, а інші поскуповують непотрібні ліки. Не купуйте недієвих ліків. Вірус синячого грипу до них стійкий.

Вся надія зараз на місцеву владу. Від них залежить чи й далі вмиратимуть люди.

1 коментар: